Kulturhus Dijkerhoek is een multifunctioneel gebouw in het hart van Dijkerhoek. De ruimtes zijn geschikt voor een grote variatie aan activiteiten. Op dit moment kent het Kulturhus permanente, frequente en incidentele gebruikers. Hieronder een overzicht van de permanente en frequente gebruikers. Wilt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het Kulturhus, neem dan contact met ons op.

Een afscheid in stijl
De Bethaniëzaal biedt u een sfeervolle ruimte om met respect en in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. We beschikken over jarenlange ervaring op het Sallandse platteland met het begrip ‘Noaberschap’. En we weten als geen ander hoe belangrijk het voor de nabestaanden is dat een uitvaart zorgeloos verloopt.

Kulturhus Dijkerhoek beschikt over moderne goed uitgeruste ruimtes voor een afscheidsdienst of condoleance. De ruimtes en toegangen zijn zo gesitueerd dat er persoonlijk en in alle rust afscheid kan worden genomen van de overledene.
In de Bethaniëzaal of de centrale hal is er gelegenheid voor een consumptie.
De Bethaniëzaal beschikt tevens over meerdere professionele elektronische voorzieningen ter ondersteuning van de afscheidsdienst.

Een persoonlijk afscheid
U krijgt van ons de vrijheid de zaal aan te kleden met bloemdecoraties of zaken van persoonlijke aard van uw dierbare. Op die manier kunt u de zaal én het afscheid zo persoonlijk maken als u zelf wenst.

Laat u de inrichting van de aula liever aan ons over, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid van uw dierbare? Geen enkel probleem! Kulturhus Dijkerhoek zorgt ervoor dat de condoleance of de herdenkingsdienst een bijzonder moment voor u als nabestaanden gaat worden.

Dijkerhoek heeft alles in huis:
Rouwkaarten:
Reclamemakers Holten voor een persoonlijk ontwerp en alle drukwerk.

Bloemen en kransen:
Voorsboers decorations voor bloemstukken en kransen.

Een stijlvolle en persoonlijke afsluiting van de plechtigheid:
Kulturhus Dijkerhoek.

Een rouwzaal met aandacht en gevoel voor stijl.