Bekijk in onderstaand overzicht de geplande evenementen die vanuit het Kulturhus Dijkerhoek, of van één van onze gebruikers worden georganiseerd.

Bethaniezaal

De Bethaniëzaal biedt plaats aan max. 60 personen, afhankelijk van de door u gekozen opstelling. Door de schuifwand te openen komt de Biljartzaal erbij en dan is er ruimte voor 80 personen. De zaal is geschikt voor verschillende doeleinden. Gedacht kan worden aan presentaties, cursussen en zakelijke bijeenkomsten. Vaste gebruikers van de zaal zijn o.a. de Yoga, Zumba, Koersbal.
Ook is de ruimte zeer geschikt voor optredens van bijv. muziek, toneel en cabaret.

<hr>

Molenhoek

De Molen biedt plaats in vergaderopstelling plaats voor max. 12 personen. De Molenhoek bevind zich op de begane grond en is dus makkelijk begaanbaar.

<hr>

Zuddezalen

De zalen bevinden zich op de eerste etage. Zuddezaal 1 en 2 bieden afzonderlijk plaats voor 15 personen en beide zalen gekoppeld biedt de zaal plaats voor 40 personen. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops.

<hr>

Weggestapelzaal

De Weggestapel zaal bevind zich op de eerste etage en is een vergaderzaal dat een capaciteit heeft van max 10 personen. Deze zaal is ook zeer geschikt als flexplek.

<hr>

Biljartzaal

De biljartzaal wordt 3 dagdelen gehuurd door de biljartverening. U kunt deze ook huren om te biljarten.

<hr>

Hal

De hal kan tevens, in combinatie met andere ruimten, gehuurd worden. Deze ruimte is de centrale hal van het kulturhus. Alle bewoners en passanten komen hier doorheen naar een activiteit. Met een gezellige bar is deze ruimte zeer geschikt voor het ontvangen van gasten.