Kulturhus Dijkerhoek is een multifunctioneel gebouw in het hart van Dijkerhoek. De ruimtes zijn geschikt voor een grote variatie aan activiteiten. Op dit moment kent het Kulturhus permanente, frequente en incidentele gebruikers. Hieronder een overzicht van de permanente en frequente gebruikers. Wilt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het Kulturhus, neem dan contact met ons op.

Een unieke trouwzaal in Dijkerhoek
Waar gaat jullie jawoord klinken? Ja, ik wil …… Komen jullie naar het rustieke platteland op de Sallandse Heuvelrug bij Holten? Ja, ik wil …… En geniet van een idyllisch uitzicht op Korenmolen De Hegeman.

Kulturhus Dijkerhoek is een trouwlocatie waar het verleden en heden geruisloos samensmelten tot de toekomst. Dijkerhoek heeft een bijzondere trouwzaal, stijl- en sfeervol. Een warme atmosfeer om elkaar samen met familie en vrienden het jawoord te geven.

De trouwzaal uitbreiden naar eigen wens!
U kunt de zaal zo persoonlijk maken als u zelf wenst. De aankleding, bloemdecoraties en professionele beeld- en geluidsapparatuur: samen bepalen ze de sfeer van uw trouwerij. U bepaalt hoe u het wilt hebben. Trouwen wordt op die manier nog persoonlijker en absoluut een onvergetelijke ervaring.

Een bijzondere trouwlocatie in Dijkerhoek, Ja, ik wil!
U maakt de keuzes en wij regelen alles tot in de puntjes! Kulturhus Dijkerhoek zorgt ervoor dat jullie huwelijksvoltrekking een onvergetelijke ervaring wordt voor jullie zelf enjullie gasten wordt. Dat noemen wij ‘Noaberschap’.

Dijkerhoek heeft alles in huis
Op loopafstand van de trouwlocatie, staat Koernmolen De Hegeman. Een gewilde locatie voor huwelijksreportages. En natuurlijk is de Holterberg (in alle jaargetijden) ook een prachtige plek om samen weg te dromen en foto’s te maken.

Trouwkaarten:
Reclamemakers Holten voor persoonlijk ontwerp en alle drukwerk.

Bloemen:
Voorsboers decorations voor het bruidsboeket, de corsages en bloemstukken.

Beeld en geluid:
Video Team Dijkerhoek voor de digitale vastlegging van het huwelijk

Buffet, receptie en een bruiloftsfeest:
Café Partyrestaurant Zaal ‘Het Bonte Paard’ Dijkerhoek.

Vervoer per auto, huifkar of touringcar:
Wij bemiddelen graag.

Een unieke trouwzaal op maat ook iets voor jullie?
De fotoimpressies geven u een beeld van onze sfeervolle locatie.

Zegt u ‘ja, ik wil’ tegen Dijkerhoek? Neem contact op voor een nadere kennismaking of afspraak.